Alba Service logo
Priser

Alba Service

Räkna ut ditt pris online

Anlita oss för att underlätta er vardag! Vår städfirma erbjuder miljövänlig hemstädflyttstäd, kontorsstäd, byggstädgolvvård och många fler städtjänster åt företag och privatpersoner i Södertälje, Nykvarn, Järna, Hölö.

✓ Kollektivavtal ✓ Försäkrat ✓ Hållbara tjänster ✓ Lokal entreprenör 

Vad kostar hemstädningen?

Med vår bekväma och användarvänliga priskalkulator kan du snabbt och enkelt få en uppskattning av kostnaden för att städa ditt hem.

Hur stort är ditt hem i kvm?

Hur ofta vill du ha städning?

Estimera kostnaden

kr

per tillfälle efter RUT-avdrag

Det tar cirka timmar att städa.

Städningens längd påverkas av flera faktorer i ert hem, såsom möbler, mattor, husdjur med mera. Efter en provstädning kan vi ge er en offert som tydligt visar hur många timmar som behövs för regelbunden städning.

Priset är viktigt, men tänk på att den billigaste inte alltid är den bästa.


Våra priser till privatpersoner börjar från 244 kr/tim inklusive moms efter RUT-avdraget, och vi tar hand om allt pappersarbete med Skatteverket.

Vad säger våra kunder om oss?

Få hjälp med städningen i Södertälje idag!

Behöver du avlastning i städningen? Vi är här för dig! Kontakta oss redan idag för att boka din städning och dra nytta av RUT-avdraget som ger dig halva priset. Våra priser börjar från endast 249 kr/tim inklusive moms efter RUT-avdraget. Låt oss ta hand om allt pappersarbete med Skatteverket åt dig så att du kan fokusera på annat.