Alba Service logo
- Hur kan jag välja rätt städfirma?

Alba Service

Hur kan jag välja rätt städfirma?


Att välja rätt städfirma kan vara en utmaning, men det finns några faktorer som du kan överväga för att hitta en pålitlig och kvalitativ städfirma. Här är några tips som kan hjälpa dig:


Gör din egen forskning


Använd internet och sociala medier för att söka efter städfirmor i ditt område. Läs recensioner från tidigare kunder och se vad de har att säga om företaget.

Kontrollera företaget


Se till att företaget är registrerat och legitimiterat för att utföra städtjänster i ditt område. Det kan vara en bra idé att kolla på allabolag.se för att få information om företaget.

Städfirmor har oftast kollektivavtal med antingen Fastighets eller Kommunal. Kommunal har en tjänst som heter Kollkollen. Där kan du söka på företagets namn för att se om det har kollektivavtal.

Se till att de har försäkring


Kontrollera om företaget har en giltig försäkring för att täcka eventuella skador eller olyckor som kan uppstå under arbetet.

Ställ frågor


Var inte rädd för att ställa frågor till företaget för att förstå deras arbetssätt och vilka tjänster de erbjuder. Det kan också vara bra att fråga om deras personal är utbildad och om de använder säkra och miljövänliga rengöringsprodukter.

Jämför priser


Jämför priser och tjänster från olika städföretag innan du bestämmer dig för vilket företag du vill anlita. Det är viktigt att tänka på att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa alternativet när det gäller att välja en städfirma.

Genom att överväga dessa faktorer kan du hitta en pålitlig städfirma som kommer att utföra städningen på ett professionellt sätt och med hög kvalitet.