Alba Service logo
Om

Välkommen till Alba Service

Din partner för miljövänlig städning och golvvård!

2015

Företaget bildades

ca. 38 500

Genomförda uppdrag

4,8/5

Våra kunder tycker om oss

100%

Miljövänlig städning

Vi är Angelika och Gabor och vi ser till att du får den bästa upplevelsen när du anlitar vårt företag.


Vi grundade vårt familjeföretag 2015 med önskan att kunna erbjuda ett miljövänligt alternativ till hemstädningen. På Alba Service strävar vi efter att minska vår påverkan på miljön genom att erbjuda effektiva och skonsamma städlösningar. Genom att använda naturliga och ekologiska produkter gör vi inte bara ditt hem rent och fräscht utan bidrar också till att bevara vår planets resurser.


Vi är stolta över att vår kundbas växer genom positiva rekommendationer från våra nöjda kunder. Detta visar på det förtroende och den tillfredsställelse vi strävar efter att leverera i varje städning eller golvvård.


På Alba Service är vi dedikerade till att kontinuerligt förbättra våra tjänster och uppskattar varje tillfälle att få din feedback för att säkerställa att vi möter dina behov och önskemål.


Varför välja Alba Service för din hemstädning?


Här är några fördelar med vår service:


  1. Samma personal: Vi arbetar i par för att säkerställa att även vid eventuell frånvaro finns alltid en pålitlig städare redo att utföra arbetet.

  2. Kvalitet: Vi garanterar kvaliteten på vårt arbete och är redo att åtgärda eventuella missnöjen utan krångel eller tidsbegränsningar.

  3. Trygghet genom försäkring: För att ge dig extra sinnesfrid är vi försäkrade hos Trygg-Hansa för att täcka eventuella olyckor eller skador som kan uppstå under våra städningar.

  4. Motiverad personal för bästa resultat: Vi tror att en glad och motiverad personal levererar bäst resultat. Därför erbjuder vi våra medarbetare goda arbetsvillkor och konkurrenskraftiga löner för att säkerställa en hög standard i vårt arbete.

  5. Miljövänliga städmaterial som minst belastar miljön och de olika redskap som underlättar våra anställdas arbetsförhållande.


Ta det första steget mot en renare och mer hållbar framtid genom att välja Alba Service för dina städbehov.


Tillsammans kan vi göra skillnad!

en nyckelpiga kryper på en vetestjälk

FÖRETAGSUPPGIFTER

Org.nr: 559135-3478


Bankgiro: 5241-9165


Moms reg.nr: SE559135347801


Godkänd för F-Skatt

Kundservice

Bokning/avbokning:

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?

Kollektivavtal

Vår personal är företagets viktigaste resurs och vårt ansikte utåt. Att arbeta för att öka personalens välmående, personliga utveckling och sociala hälsa är därför en av våra viktigaste mål. Vi har kollektivavtal för vår personal.


Rut-avdrag

Rut-avdraget dras direkt på fakturan. Ni har även rätt att direkt vid betalning utnyttja RUT-avdraget från Skatteverket, vilket betyder att ni endast behöver betalar hälften av det egentliga priset. Vi sköter pappersarbetet med Skatteverket. Om ni vill veta mer så läs mer om Rut-avdraget på skatteverkets hemsida.


Nöjd-kund Garanti

Vi lämnar alltid städgaranti på våra jobb, vilket betyder att om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd med jobbet vi utfört kommer vi och korrigerar det som är fel utan någon extra kostnad för dig. Denna garanti har vi för att vi vill att du ska känna dig säker med ditt val av städföretag.


Försäkring

Vi är fullt försäkrade hos Trygg-Hansa, vilket betyder att under tiden vi städar och har ansvar för ert boende och inventarier är du fullt försäkrad hos os