Alba Service logo
Stengolv vård

Alba Service

PROFESSIONELL

STENGOLV VÅRD

Ge dina stengolv nytt liv med vår proffsiga golvvård!

✓ Kollektivavtal ✓ Försäkrat ✓ Hållbara tjänster ✓ Lokal entreprenör 

Har dina stengolv förlorat sin glans?

Låt oss hjälpa dig att ge dem nytt liv!


Vi erbjuder proffsig stengolvvård som inte bara förlänger livslängden på dina golv utan också håller dem i toppskick.


Vårt erfarna team använder den senaste tekniken och impregnering för att ge dina stengolv en djuprengöring och en vacker lyster. Vi tar hand om alla typer av stengolv, från marmor till granit och erbjuder skräddarsydda lösningar efter dina behov och önskemål.


Boka tid för ett gratis besök, rådgivning och prisförslag.

Vad säger våra kunder om oss?

Vikten av regelbunden golvvård

och de ekonomiska fördelarna som följer med det.


1. Längre livslängd

Regelbunden underhåll av golv hjälper till att förhindra slitage, repor och skador. Detta kan förlänga golvens livslängd, vilket innebär att du inte behöver köpa nya golv eller göra större renoveringar på lång sikt

2. Förebyggande åtgärder

Vid regelbunden rengöring och underhåll är det lättare att upptäcka mindre problem som sprickor eller avskalad yta. Genom att åtgärda dessa i tid kan du undvika större reparationer och kostnader.

3. Energibesparing

Rena golv reflekterar ljus bättre, vilket minskar behovet av konstgjord belysning i rummet. Dessutom förbättras golvens isolerande egenskaper med ordentlig underhåll, vilket leder till minskad energiförbrukning för uppvärmning.


4. Bevara fastighetens värde

Om du planerar att sälja eller hyra ut fastigheten i framtiden, ökar välskötta golv fastighetens värde och gör den mer attraktiv för potentiella köpare eller hyresgäster.

5. Hälsofördelar

Regelbunden golvrengöring och underhåll hjälper till att minska närvaron av allergener och skadliga ämnen i bostaden, vilket på lång sikt kan bidra till bättre hälsa och besparingar på sjukvårdskostnader.

6. Estetiska överväganden

Välskötta golv ger en vackrare och mer tilltalande inredning i hemmet eller på kontoret, vilket har en positiv inverkan på människors humör och upplevelse.


7. Tids- och arbetsbesparing

Regelbunden underhåll kräver mycket mindre tid och ansträngning än att åtgärda allvarliga problem i efterhand eller utföra en komplett golvbyte.