Alba Service logo
- Hur lång tid tar det att storstäda?

Alba Service

Hur lång tid tar det att storstäda?

Tiden som det tar att utföra en storstädning beror på flera faktorer, som storleken på hemmet, graden av smuts och oordning, och antalet personer som utför städningen. Generellt sett tar en storstädning av ca 100kvm med en eller två personer cirka 6-8 timmar att genomföra. Storstädning kan ta längre tid beroende på faktorer som antalet rum och graden av smuts.


En storstädning kan inkludera uppgifter som att rengöra ugnen, rengöra insidan och utsidan av kylskåpet, rengöra alla ytor, damma, dammsuga och våttorka alla golv och mattor, rengöra alla badrum, rengöra fönster och mycket mer.


Det kan vara en god idé att planera och bryta ner städningen i mindre delar för att göra processen mer hanterbar. Det är också viktigt att ha rätt verktyg och städutrustning för att effektivt kunna ta itu med varje uppgift.

Det är viktigt att tänka på att tiderna jag nämnde endast är riktlinjer och att det kan variera beroende på var du befinner dig och vilken städfirma du anlitar. Det bästa sättet att få en exakt tidsuppskattning är att kontakta en städfirma och be om en offert som inkluderar en tidsuppskattning för städningen.Kolla vår checklista om vad som ingår i vår storstädning.