Alba Service logo
- Viktiga frågor som du bör ställa innan du anlitar ett städföretag!

Alba Service

Viktiga frågor som du bör ställa innan du anlitar ett städföretag!

När du överväger att anlita ett städföretag finns det flera viktiga frågor som du bör ställa innan du bestämmer dig.

1. Vad ingår i städtjänsten?


Det är viktigt att du förstår vad som ingår i städtjänsten för att undvika missförstånd och överraskningar. Fråga om detaljer kring vilka utrymmen som kommer att städas, vilka verktyg och produkter som kommer att användas, och vilka extra tjänster som kan erbjudas.

2. Hur mycket kostar städtjänsten?


Fråga efter en detaljerad prisuppgift, inklusive alla kostnader och eventuella extraavgifter. Se också till att du förstår fakturerings- och betalningsvillkor.

3. Vilken typ av utrustning och rengöringsprodukter använder de?


Det är viktigt att se till att städföretaget använder säkra och effektiva rengöringsprodukter och verktyg. Om du har allergier eller preferenser när det gäller produkter, se till att informera städföretaget om detta.

4. Har städföretaget en försäkring?


Det är viktigt att kontrollera om städföretaget har en försäkring för att skydda både dig och städföretaget vid eventuella olyckor eller skador.

5. Har städföretaget kollektivavtal?


Att välja en städfirma med kollektivavtal är ett sätt att stödja rättvisa arbetsvillkor och en hållbar arbetsmiljö för de anställda. Det kan också ge en högre kvalitet på städtjänster och ett bättre anseende för företaget på marknaden.

6. Har städföretaget genomgått bakgrundskontroller på personalen?


Det är viktigt att du känner dig trygg med städföretagets personal och att du vet att de har genomgått nödvändiga bakgrundskontroller.

7. Vad är städföretagets avbokningspolicy?


Det är viktigt att känna till vilka regler som gäller vid avbokning av städtjänsten, om du behöver göra det.

8. Vilken typ av garanti erbjuder städföretaget?


Fråga om städföretaget erbjuder någon form av garanti eller kundservice, så att du kan känna dig trygg med att dina städbehov kommer att mötas på bästa möjliga sätt.