Alba Service logo
Hölö

Alba Service

Hemstädning i Hölö

Kostnadsfri konsultation och offert

✓ Kollektivavtal ✓ Försäkrat ✓ Hållbara tjänster ✓ Lokal entreprenör 

Behöver du hjälp i Hölö?

Behöver du hjälp med hemstädning men saknar tiden eller möjligheten att göra det själv?

Oroa dig inte, vi kan hjälpa dig med vår miljövänliga städtjänst i Hölö som täcker allt från hemstäd till storstäd, flyttstäd, fönsterputs och även byggstäd.


Vi har en vision om en renare värld och en hållbar framtid, och använder endast miljövänliga produkter som är märkta med Bra Miljöval för att bidra till detta mål.


Vår hemstädning är noggrann och täcker alla rum i ditt hem. Vi kan skräddarsy städningen efter dina önskemål, som att ta hand om leksaker eller rengöra ugnen.

Kontakta oss idag för att boka din städning och ta del av RUT-avdraget som ger dig halva priset. Vi tar hand om allt pappersarbete med Skatteverket.


Läs gärna vår miljöpolicy för mer information om hur vi bidrar till en bättre miljö. Få en kostnadsfri konsultation och offert idag för miljövänlig hemstädning i Hölö.

Planera din städning med vår smidiga priskalkulator för hemstädning!

Vill du ha klarhet i vad hemstädningen kommer att kosta? Vår praktiska priskalkulator ger dig svaret på ett kick! Med några enkla klick kan du få en uppskattning av kostnaden för att städa ditt hem. Det är snabbt, enkelt och helt gratis – prova nu!

Vad säger våra kunder om oss?

Boka professionell städning i Hölö med RUT-avdraget!

Behöver du hjälp med städningen? Kontakta oss idag för att boka din städning och dra nytta av RUT-avdraget som ger dig halva priset. Med priser från 249 kr/tim inklusive moms efter RUT-avdraget blir det både ekonomiskt och praktiskt för dig. Vi tar hand om all administration med Skatteverket så att du kan slappna av och njuta av ett rent hem.