OM OSS

VI ÄR ALBA SERVICE

Vi grundade vårt familjeföretag 2015 med önskan att kunna erbjuda ett bra alternativ till hemstädningen.

Det är bortkastat att vara miljömedveten om man blundar för hur ett serviceföretag, man har anlitat, arbetar,

och vilka städmaterial och redskap används i städningen.


Vi ville hjälpa våra kunder att slippa kompromissa! Vi regelbundet följer forskningen samt testar själva de befintliga, miljövänliga städmaterial som minst belastar miljön och de olika redskap som underlättar våra anställdas arbetsförhållande. Därmed försäkrar vi att de gärna stannar hos oss som garanterar ett jämnt, högt kvalitet.


Vi önskar hjälpa dig på det ovannämnda sättet antingen handlar det om hemstädning, företagsstädning eller golvvård.


Låt oss översända ett priserbjudande för den önskade uppgiften. Vi gör det mer än gärna.

Hör gärna av dig till mig om du skulle ha några som helst frågor och även boka en tid för en provstädning.


Kollektivavtal

Vår personal är företagets viktigaste resurs och vårt ansikte utåt. Att arbeta för att öka personalens välmående, personliga utveckling och sociala hälsa är därför en av våra viktigaste mål. Vi har kollektivavtal för vår personal.


Rut-avdrag

Rut-avdraget dras direkt på fakturan. Ni har även rätt att direkt vid betalning utnyttja RUT-avdraget från Skatteverket, vilket betyder att ni endast behöver betalar hälften av det egentliga priset. Vi sköter pappersarbetet med Skatteverket. Om ni vill veta mer så läs mer om Rut-avdraget på skatteverkets hemsida.


Nöjd-kund Garanti

Vi lämnar alltid städgaranti på våra jobb, vilket betyder att om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd med jobbet vi utfört kommer vi och korrigerar det som är fel utan någon extra kostnad för dig. Denna garanti har vi för att vi vill att du ska känna dig säker med ditt val av städföretag.


Försäkring

Vi är fullt försäkrade hos Trygg-Hansa, vilket betyder att under tiden vi städar och har ansvar för ert boende och inventarier är du fullt försäkrad hos oss.

Alba Service

Besökadress:

Wedavägen 2A,

152 41 Södertälje


Bokning/avbokning:

tel: 072 897 89 99


Öppettider:

mån-fre, kl. 8-17

© 2019 Alba Service AB